Languagematters opgericht in 1993, is een leider op het gebied van meertalig recruitment en gespecialiseerd in het matchen van tweetalig talent met arbeidsmogelijkheden bij internationale werkgevers. Op de lange termijn bieden wij meerwaarde door sterke relaties op te bouwen met zowel onze kandidaten en werknemers zodat we een ieder kunnen voorzien van op maat gemaakte recruitment oplossingen.

Neem contact op met languagematters om te bespreken hoe we je van dienst kunnen zijn bij het werven van tweetalig toptalent of je kunnen bijstaan bij het verwezenlijken van je eigen carrièredoelstellingen.

Onze Visie

De meest gewaardeerde, deskundige en onmisbare recruitment partner te zijn op het gebied van meertalig recruitment.

Onze waarden

Onze gemeenschappelijke waarden bepalen wie we zijn en vormen de kern van hoe we een ieder behandelen met wie we samenwerken.

  • Open Communicatie We willen de behoeften van de klant goed begrijpen en de tijd nemen om duurzame samenwerking tot stand te brengen door open en eerlijk het dialoog aan te gaan.
  • Topkwaliteit We gaan zorgvuldig en verstandig te werk, zorgen voor een goede basis en doen alles in één keer goed. Kort gezegd, we doen wat we zeggen dat we doen, hierin zit onze meerwaarde.
  • Voortdurende verbetering We streven er altijd naar verwachtingen te overtreffen en nemen constant onze wervingsmethodes onder de loep en in verband met continue verbetering passen we deze zo nodig aan.
  • Creativiteit We houden van een uitdaging en profiteren van onze vakkundigheid om creatieve oplossingen te bedenken voor de meest veeleisende opdrachten.
  • Passie We houden oprecht van ons vak! Carrières kunnen levens veranderen en we zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren in het tot stand brengen van de perfecte match tussen kandidaten en klanten.