Onze mensen maken het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk om voor hen te zorgen, om een gelukkige werkplek te creëren waarin zij zich gesteund voelen. Bij languagematters werk je in een multinational team, met een divers aanbod kandidaten en een uitgebreid klantenbestand met onder andere ‘s werelds meest toonaangevende bedrijven.

We zijn een Gold Standard Investor In People, (IIP) wat aantoont dat wij vooral geloven dat topprestaties het resultaat zijn van goede people management. IIP, waar de nadruk op kwaliteit ligt, wordt toegekend door middel van een onafhankelijke beoordeling en feedback van onze werknemers. Het staat symbool voor een top werkgever en betekent dat je ons kan vertrouwen dat je persoonlijke en professionele ontwikkeling in goede handen is.
Beter nog, het maakt languagematters een uitstekende plek om te werken, aldus Sherine Maas, Investor in People Assessor,  in onze review in juni 2017;

“Alles wijst op uitstekend leiderschap, betrokken en gemotiveerd personeel dat werkt in een positieve werkomgeving gefundeerd door sterke waarden en duurzame ethos, waar de focus  ligt op zowel de groei van het personeel, kwaliteit en excellentie als duurzaamheid. […] Het personeel kent en koestert de ambitie, deelt de waarden en vindt dit een heel goed bedrijf. De communicatie en consultatie zijn excellent, er is een grote mate van vertrouwen, er wordt geïnvesteerd in vaardigheden gebaseerd op duidelijk omschreven procedures en protocollen.”

We bieden een omgeving waar iedereen samenwerkt en we bevinden ons in Amsterdam. Met een goede verbinding van zowel Metro als auto naar ons kantoor is dit een perfecte uitvalsbasis om te kunnen genieten van alles dat Amsterdam te bieden heeft. We hebben een actieve sociale agenda en inbegrepen bij onze arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Pensioenregeling
  • Korting sportschool abonnnement
  • Voorschot jaarabonnement openbaar vervoer
  • Bedrijfsfietsenplan
  • Vers fruit
  • Interne en externe professionele en persoonlijke ontwikkelingstraining
  • Dag vrij op je verjaardag
  • Maandelijkse & jaarlijkse Superstar Incentives
  • Loopbaanontwikkeling

Ons veel besproken inwerkprogramma voorziet u van alle nodige vaardigheden en kennis om uit te blinken bij ons in je recruitment carrière en doordat wij constant in ontwikkeling blijven, kun je altijd op het hoogste niveau blijven presteren.

Meer informatie

We zijn altijd geïnteresseerd om te horen van getalenteerde, ambitieuze tweetalige mensen die hun passie voor recruitment willen delen of verder willen ontwikkelen.

Als je graag deel wilt uitmaken van ons team, neem contact op met ons team en laat ons weten waarom een carrière in recruitment bij matters perfect bij je zou passen.